Index Vakbarát Hírportál

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Erős gyomor kell az új James Franco-filmhez

2014.01.21. 16:59

Velencében mutatták be James Franco legújabb rendezését, az Isten gyermekét még ősszel. Most megjött hozzá az első trailer is, amiből kiderül, hogy ez a film minden lesz, csak egyszerű nézivaló nem. Szép lelkek kerüljék, mert már a trailerben megölnek vagy fél tucat embert, és kritikusunk szerint, aki Velencében látta a filmet, a teljes mű még durvább.  "A film a következő kulcsszavakkal sommázható: szar (plusz maga a szarás aktusa), fuck, állati üvöltés, rejszolás, kicsapódó sperma, fuck, kifolyó takony, puska, még több rejszolás, fuck, nyál, még több állati üvöltés, skalpolás, fuck, és, ó, borzalom, nekrofília. Hú, de sokkoló. És mégis unja az ember, méghozzá nem kicsit".

A film egyébként Cormac McCarthy írásán alapul, a főszereplő Lester Ballard ( Scott Haze) egy állatias karakter, aki állandóan puskát szorongat, iszonyú gyermekkora volt, borzasztóan éhezik a szeretetre. Először plüssállatokkal veszi körül magát, aztán talál egy holttestet. Innen eldurvulnak a dolgok a fent már részletezett irányba.

Child Of God

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport