Index Vakbarát Hírportál

Nem lesz sok szex A szürke ötven árnyalatában

2014.01.22. 10:27

Mindenki megnyugodhat, nagyon jól működik a kémia A szürke ötven árnyalata két szereplője, Dakota Johnson és Jamie Dornan között, szinte izzik köztük a levegő, legalábbis Michael De Luca, a film producere szerint. Bár az első közös képek a két színészről elég lagymatagra sikerültek, úgy tűnik, azóta mégis egymásra találtak. Azt is elárulta, hogy már számos szexjelenetet leforgattak, és nagyon jól sikerült, írja az Eonline.com.

Ennek ellenére egy meg nem nevezett filmes forrás szerint a film sokkal kevésbé lesz pikáns és sikamlós, mint a könyv, jóval kevesebb szexjelenet lesz benne, sokkal inkább koncentrál majd a történetre, ami a producer szerint önmagában is erős. A film felét már leforgatták, de csak 2015. február 13-án kerül a mozikba.

A szürke ötven árnyalata egy irodalom szakos egyetemista, Anastasia és egy titokzatos, dúsgazdag vállalkozó, Christian Grey szenvedélyes kapcsolatának története. A regénytrilógia 2011-ben jelent meg, és hatalmas feltűnést keltett, milliószámra fogyott a könyvesboltokban és számos paródia is született róla. A kritikusok által mamipornóként emlegetett Ötven árnyalat-trilógia első kötete lett minden idők leggyorsabban fogyó puha kötésű könyve Nagy-Britanniában.