Index Vakbarát Hírportál

Angelina Jolie és Robert De Niro az Oscaron

2014.02.25. 08:51

Angelina Jolie, Robert De Niro, Kevin Spacey, Benedict Cumberbatch, Kerry Washington, Charlize Theron, Sidney Poitier, Kevin Spacey, Brad Pitt, Glenn Close, Penélope Cruz, Will Smith, Harrison Ford, Whoopi Goldberg, Samuel L. Jackson, Matthew McConaughey és Channing Tatum: csak néhány név azok közül, akik díjat fognak átadni a vasárnapi Oscar-gálán.

Emellett persze a hagyományoknak megfelelően díjátadó lesz a négy színész is, akik tavaly nyertek Oscart, vagyis Daniel Day-Lewis, Jennifer Lawrence, Christoph Waltz és Anne Hathaway. A díjátadók teljes listáján közel ötven sztár neve szerepel. Aki kíváncsi a teljes névsorra, az a The Hollywood Reporter oldalán elolvashatja. Craig Zadan és Neil Meron, a gáláért felelős két producer elmondta, hogy azt volt a céljukk, hogy ne csak a mostanában díjazott sztárok, hanem Hollywood teljessége felvonuljon, a filmgyártás jelene és a múltja is helyet kapjon a gálán.

Az Oscar-műsorban fellép többek között Pink, Bette Midler és Bono. Az idei műsorvezető Ellen DeGeneres, a showt 225 országban közvetítik. De a legjobban akkor járnak, ha az Indexen követik majd a díjátadót.