Index Vakbarát Hírportál

Az Oscar 27 legjobb pillanata

2014.03.03. 11:14

Bár abban mindenki egyetért, hogy az idei Oscar még a szokásosnál is vontatottabbra, fárasztóbbra és humortalanabbra sikeredett, azért most is akadtak vicces pillanatok. Vannak ugyanis olyanok, akikre mindig lehet számítani: Jennifer Lawrence tavaly hasra esett a színpadon, idén csak a vörös szőnyegen botlott el, amikor éppen lelkesen integetett a rajongóinak. 

Ahogy az Aranyglóbusz után, a BuzzFeed most is összeszedte a gála legviccesebb, legmeglepőbb képeit. Többek között azt, ahogy a sztárok pizzát falnak talpig sminkben és nagyestélyiben, ahogy összeállnak egy közös szelfire a műsorvezetővel, Ellen Degeneresszel, ahogy Amy Adams, a friss Oscar-díjas Lupita Nyong’o és Merly Streep ropja Pharellel, vagy ahogy a legjobb női főszereplőnek jelölt Amy Adams nem kicsit unatkozik.  

De megcsodálhatjuk a legjobb férfi főszereplő díját elnyerő Matthew MacConaughey csókját feleségével, vagy a legjobb film díját elnyerő 12 év rabszolgaság rendezőjének örömugrálását. Mind a 27 pillanatot itt nézhetik meg, beszámolónk a gáláról pedig itt olvasható. Percről percre is követtük a vasárnap éjszakát, ezt meg itt lehet elolvasni.