Index Vakbarát Hírportál

Cameron Diaz is ott lesz a MTV díjátadóján

2014.03.18. 11:38

Április 13-án Los Angelesben adják át az MTV filmes díjait, az Aranypopcornt. A ceremóniát Conan O'Brien vezeti majd a Nokia Theaterben, és azt már korábban is tudtuk, hogy azéletműdíjas Mark Wahlbergnek a Törtetők stábja adja majd át az elismerést. Most újabb sztárokat igazoltak a gálára: A csajok bosszúja című film három főszereplője, Cameron Diaz, Leslie Mann és Kate Upton is jelen lesznek majd, ők egy önálló klipben népszerűsítik a rendezvényt:

Get More: 2014 MTV Movie Awards, Latest Movie News, Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton

A három színésznő A csajok bosszúja című filmben játszik együtt, Nick Cassavetes filmjében Cameron Diaz rájön, hogy megcsalják, és a másik nővel, Leslie Mann-nel együtt tervelik ki a bosszút a férfi, Nikolaj Coster-Waldau ellen. A terv része lesz Kate Upton is. A filmet Magyarországon április 24-én mutatják be. 

Az MTV díjátadójának különlegessége, hogy olyan kategóriákban is osztanak díjat, amiben máshol nem. Ilyen a Legjobb komikusi teljesítmény, a Legjobb gonosztevő, a Legjobb zenés pillanat, a Legjobb WTF-pillanat, Legjobb páros, Legjobb verekedés, és a Legjobb vetkőzős teljesítmény.

A jelöltek teljes listája itt olvasható, szavazni itt lehet