Index Vakbarát Hírportál

Bale is eljátszhatja Steve Jobs szerepét

2014.03.21. 08:29

A Hetedik és a A tetovált lány rendezője, David Fincher Christian Bale-lel a főszerepben szeretné megcsinálni a saját Steve Jobs-filmjét. Egy Jobs-életrajz már készült, a joBS - Gondolkozz másképp című nem túl jól sikerült filmben Ashton Kutcher volt az Apple-alapító. Ha létrejön Fincher filmje, biztosan jobb lesz ennél, már csak azért is, mert a forgatókönyvet Aaron Sorkin írja.   

A rendező állítólag már találkozott is a Sony-főnök Amy Pascallal, hogy a filmről beszélgessenek. Fincher csak akkor szeretne forgatni, ha Bale lesz a főszereplő, aki még nem nyilatkozott a Jobs-filmtervről. A projekt esélyei mégis jók, mert a The Wrap szerint a színész kifejezetten jóban van Amy Pascallal. (Fincher és a Sony viszonya korábban nem volt felhőtlen, A tetovált lány készítése közben sok vitás helyzet alakult ki, de ezek szerint mára rendeződött a helyzet.)

Fincher következő filmje, a Gone Girl is izgalmasnak tűnik. Ebben Ben Affleck a főszereplő, a történet pedig egy nő eltűnése körül bonyolódik. A Gone Girl ősszel kerül az amerikai mozikba.