Index Vakbarát Hírportál

Az MTV-gálán tér vissza a Backstreet Boys

2014.04.10. 08:25

Ellen Page mutatja majd be az X-Men: Az eljövendő múlt napjai vadonatúj részletét a vasárnapi MTV Movie Awards gálán. Az időutazós történet a posztapokaliptikus jövőben illetve a '70-es években játszódik, ahová visszaküldik Farkast, hogy a többiekkel együtt megváltoztathassák a történelmet, így kötik össze az első három filmet a 2011-es előzményfilmmel. A nemrégiben coming-outolt színésznő is szerepet kapott a szuperhősös franchise-ban: ő alakítja Kitty Pryde-ot, azaz Shadowcatet. Íme egy beharangozó a vasárnapi beharangozóhoz:

Azt már korábban bejelentették, hogy A csajok bosszúja három sztárja, Cameron Diaz, Leslie Mann és Kate Upton is jelen lesz díjátadóként, most olyan nevek csatlakoztak, mint Lupita Nyong’o, a 12 év rabszolgaság Oscar-díjas sztárja, valamint Jessica Alba és Rosario Dawson. De a díjátadók között lesz Seth Rogen,  Zac Efron, Amanda Seyfried, Seth Macfarlane, Mila Kunis, Shailene Woodley és Nicki Minaj is. 

A jelöltek közül pedig a Backstreet Boys igazolta vissza a jelenlétét: őket az Itt a vége című film zenés jelenetéért jelölték díjra. 

A vasárnapi díjátadó gálát Conan O'Brien vezeti majd, Mark Wahlberg életműdíjat kap, amit a Törtetők stábja ad majd át neki, ezúttal nem kap majd trutyit a nyakába, mint a Kid's Choice gálán.