Index Vakbarát Hírportál

Jön a Bad Boys 3 és A nemzet aranya 3

2014.04.23. 10:14

Még egy hete sincs, hogy Jerry Bruckheimer bejelentette A Karib-tenger kalózai 5-öt és a Beverly Hills-i zsaru 4-et, kiderült, hogy a hollywoodi sztárproducer újabb folytatásokat akar: lesz Bad Boys 3 és A nemzet aranya 3 is.

A Bad Boys 3 leforgatása egyébként már legalább egy 10 éves huzavona, amin ma már Bruckheimer is csak röhög:

Ez tényleg vicces, mert amikor a Sony nagyon szeretett volna Bad Boys 3-at, akkor Will Smith elszerződött két másik filmhez. Aztán amikor Will visszatért, és nagyon akart egy Bad Boys 3-at, akkor a Sonynál mondták, hogy ilyesminek most nincs aktualitása. Bezzeg most, hogy a Pofázunk és végünk sikeres lett, a Sony megint szeretné a Bad Boys 3-at, de Will jelenleg más filmeken dolgozik. Mi mindenesetre már írjuk a forgatókönyvet, és bízunk benne, hogy egyszer újra össze tud majd állni a csapat.

A két Bad Boys tényleg összeszedett vagy 400 millió dollárt, A nemzet aranya franchise viszont még ennél is jövedelmezőbb volt: Nicolas Cage a szegény ember Indiana Jonesaként 800 milliót hozott a Disney-nek. Bár A nemzet aranya 3 így a most már szintén Disney tulajdonú Indy 5 ellenfilmje lehet, Nicolas Cage újra benne lesz a kincsvadászatban, hiszen az adósságai miatt minden egyes filmfelkérést bevállal. Egy Nemzet aranya-film viszont jóval keményebb feladat Bruckheimer szerint, mint összedobálni pár viccet meg akciójelenetet Will Smith-nek:

A nemzet aranya 3 az egyik legnehezebben elkészíthető film, mivel a történelmi nyomok köré épül fel, és ez rengeteg kutatómunkát igényel. Viszont már van egy sztorivázlatunk az első felvonásról, és Jon Turteltaub és én is nagyon elégedettek voltunk vele.

A Bad Boys 3 és A nemzet aranya 3 leghamarabb 2015-re készülhet el. (via Movieweb)