Index Vakbarát Hírportál

Tom Cruise megdolgozik a pénzéért

2014.05.08. 14:33

Tom Cruise-t az egyik legkeményebben melózó színészként ismerik Hollywoodban, ő volt az például, aki állítólag azt javasolta az iparági fejeseknek, hogy ne egy, hanem több vörös szőnyeges premiert tartsanak a nagy filmek előtt – különböző országokban és városokban. A Holnap határa című időutazós sci-fi premiernapján Cruise különösen keményen meg fog dolgozni a fizetéséért, hiszen egy nap alatt három várost (London, Párizs és New York) látogat majd meg. 

A május 28-i buli Londonban kezdődik, reggel 7-kor, amikor is a vörös szőnyeges bevonulásra kerül sor, amit 9-kor a film bemutatója követ. Cruise, filmbeli szereplőtársa, Emily Blunt, és Doug Liman rendező ezt követően Párizsba utazik, ahol kettőkor van a puccparádé és 4-kor a filmvetítés. Cruise ezután sem áll le, és még odaér a New Yorkban éjfélkor lejáró határidő előtt.  

A világpiacon egyébként továbbra is imádják Cruise-t, míg a Feledés az USA-ban csupán 37 millió dollárral nyitott, külföldön az első hétvégéje 60 milliót termelt, összesen pedig 286 milliót hozott. A holnap határát nálunk május 29-én mutatják be, az első húsz perc alapján mi már nagyon várjuk a filmet