Index Vakbarát Hírportál

Sci-fi múzeum Star Trek-székkel és Aliennel?

2014.05.09. 11:54

Nem volna eszméletlenül jó dolog bemenni egy olyan Los Angeles-i múzeumba, ahol rögtön az előtérben a Millennium Falcon és az Enterprise életnagyságú mása fogad, az emelet pedig tele van Alien-, Terminátor-, Avatar-, dalek- és E.T.-figurákkal?

Nem akarsz egy gigantikus geek szentélyt, ahol a teremőrök rohamosztagos páncélban feszítenek, a büfé olyan, mint Mos Eisley kantinja, a konferenciaterem az Enterprise parancsnoki hídja, a tárlatvezetés közben pedig az okozza a legkeményebb dilemmát, hogy a Ghostbusters rohamkocsija, a Vissza a jövőbe!-filmek fluxuskondenzátoros DeLoreanja, a Tron kultikus fénymotorja mellet pózolj az új Fácse-avatárfotódhoz?

Ugye milyen veszettül jól hangzik mindez? Csak az a baj, hogy az ötletgazda hollywoodscifi.comnak egyelőre nincs pénze arra, hogy a semmiből összegründoljanak egy ilyen geekmúzeumot Hollywood közepén, ezért most a Kickstarteren gyűjtenek rá pár százezer dollárt, bízva a Föld nevű bolygó Star Wars-, Firefly- és Doctor Who-rajongóinak bőkezűségében. Ha csak egyetlen Kickstarter-gyűjtést akarsz támogatni idén, ez legyen az! (via Slashfilm)