Index Vakbarát Hírportál

Halott pornósztár után koslat Ryan Gosling

2014.07.11. 10:44

Gosling és Russell Crowe játszák a főszerepet a Vasember 3. rendezőjének krimijében.

Izgalmasan a hangzik a The Nice Guys sztorija: a hetvenes években Los Angelesben egy alkoholista magándetektív és egy már nem alkesz keménylegény összejön, hogy kinyomozzák, mi történt egy állítólag öngyilkos pornósztárral, írja a Variety. Mármint nem azt, hogy hogyan lett öngyilkos, hanem azt, hogy hogyan láthatta egy rokona életben a lányt a nagy publicitást kapó haláleset után. A két férfi elkezd foglalkozni az esettel, aztán ahogy minden Los Angelesről szóló krimiben, egy korrupcióból szőtt sűrű hálóban találják magukat.

Shane Black (Durr, durr és csók, Vasember 3., Halálos fegyver forgatókönyve) már évek óta készen van a forgatókönyvével, három évvel ezelőtt egy nyilvános felolvasást is tartott belőle az austini filmfesztiválon, azért lehet legalább ennyit tudni a történetéről. Az még nem egyértelmű, hogy ki kit fog játszani, de ha engem kérdeznek, Crowe lesz a verőlegény, Gosling pedig a privát kopó.

Ha a negyvenes években játszódna a The Nice Guys, akkor mondhatnám, hogy Crowe már eljátszott egy hasonló szerepet az 1997-es Szigorúan bizalmas című mesterműben, Gosling pedig a Gengszterosztagban. De nem abban játszódik, úgyhogy nem mondom.

A The Nice Guys producere Joel Silver lesz, akivel Shane Black összehozta a szekérderéknyi pénzt termelő Halálos fegyver-sorozatot még a nyolcvanas években.