Index Vakbarát Hírportál

Erről fog szólni a Csillagok háborúja VII?

2014.07.21. 12:39

A Badass Digest eddig elég megbízható forrásnak bizonyult a Csillagok háborúja VII-ről szóló híreket illetően, tán ők írták meg elsőként Harrison Ford és a többi veterán visszatérését is, szóval mi hajlamosak vagyunk 70%-ban hitelt adni a szavaiknak, még akkor is, ha az alábbi, IGEN SPOILERES leírás kicsit kamuízű. Hozzátennénk, hogy a leírás bizonyos elemei már április óta ismertek, ami csak azt erősíti, hogy a) van benne valami, b) valaki nagyon vicces kedvében van. 

Naszóval, akkor jön a leírás, pont olyan homályosan, mint ahogy azt a Badass Digest közzétette. 

Most még abbahagyhatja az olvasást.

Mi szóltunk.

A hagyományosan beúszó felirat után a kamera rásvenkel a csillagokra, de nem egy űrhajót mutat, hanem egy kezet. Ami egy lézerkardot/fénykardot/fényszablyát/lézerszablyát tart. A kamera követi a kezet, ami szépen lezuhan egy sivatagos bolygóra (és valahogy nem ég szénné az atmoszférában, DE MINDEGY, HAGYJUK), ahol a film két főszereplője leli meg. Egyiküket Daisy Ridley, a másikat meg John Boyega alakítja, utóbbi gyökeres változást akar hozni az életébe. (Na ez az a rész, ami szándékoltan homályos, de áprilisban már megírták, hogy ki is ez a Boyega.) A lézerkardot/fénykardot/fényszablyát/lézerszablyát meglátva menten tudják, hogy mi az, és kik hordtak ilyet, és úgy döntenek, visszaviszik a jogos tulajdonosának.

A kaland természetesen elragadja őket a bolygól és találkoznak Han Solóval és Csubival is, akik viszont már nem a Millenium Falconnal közlekednek, hanem…de ezt nem árulja el a cikkíró, mert bazinagy spoiler lenne. Han ráénéz a lézerkardra/fénykardra/fényszablyára/lézerszablyára és megismeri: Luke Skywalkeré, akit 30 éve nem látott, a Jedi visszatér eseményei óta. A kvartett elindul Luke nyomába, miközben egy jégbolygón egy sötét hatalom olyan fegyvert épít, amivel nemhogy bolygókat, de komplett naprendszereket lehet elpusztítani. Nahát.

Ennyi, eddig tart az infó, ami alapján a Csillagok háborúja - Új remény története sejlik fel előttünk, szóval ki tudja, lehet egy direkt kiszivárogtatott cuccról van szó, de igazság szerint nekem túl sok bajom nincs vele, jöhet. A forgatásról kiszivárgott hírek alapján Boyega állítólag szenzációs a szerepében, mindenki el van ájulva tőle.