Index Vakbarát Hírportál

Denzel Wasington szívesen lenne James Bond

2014.09.08. 13:23

Denzel Washington szerint éppen ideje lenne, hogy egy fekete színész alakítsa őfelsége titkosügynökét. Mindezt a reddit.com-on válaszolta egy olvasói kérdésre. 

Hogy lennék-e a következő Bond? Hát persze hogy lennék. Most ugye Daniel Craig alakítja? Leforgatták már az újat? Na, akkor ideje elindítani a "Denzel a következő Bond" Twitter-kampányt! James Washington! Denzel Bond! 

Az Oscar-díjas színész az egyik reddit-fórumon úgy két órán át válaszolt rajongói kérdésekre, és a fentieken kívül az alábbi dolgok is kiderültek róla:

  • Nagyon szeretne a Saturday Night Live című varietéműsor házigazdája lenni, míg meg nem öregszik. "Hívjátok az NBC-t, Denzel menne műsort vezetni!"
  • A közeljövőben vígjátékokat forgatna, például az Uptown Saturday Night-remake-t, amit Will Smith-szel közösen készítene. "Már kész a forgatókönyv, rohadt jó, de nem tudjuk tető alá hozni valamiért. Hívjátok fel Willt, hátha megmondja."
  • Rendkívül kínosnak tartja, hogy a People magazin 1996-ban a világ legszexisebb élő férfijának választotta. "Kínos hát. "Élő?" És a következő évben? Automatikus második hely, vagy mi? Vagy akkor már csak kis hibás, használt szexi férfi vagyok? Van valami kereskedés, ahol az ilyeneket leparkolják? Meg eleve: én nem adtam át a címet Clooney-nak, szóval le lehet szállni róla, MÉG MINDIG én vagyok a legszexibb faszi és kész."
  • Imádja a kutyákat, de nem szereti a macskákat. "Túl önállóak, és ez felbasz. Akkor játszanak, amikor ők akarnak, és amikor rád unnak, akkor hátat fordítanak és szevasz. A kutyának eldobod a labdát, visszahozza, kilóg hozzá a nyelve, a jár a farka. A macska meg lepattint."