Index Vakbarát Hírportál

Will Smith nélkül kezdik újra a Legenda vagyok-ot

2014.10.02. 14:34

Rebootolják (vagyis komoly változtatásokkal újrakezdik a történetet) az annak idején óriási kasszasikert elérő Legenda vagyokot, írja a Deadline. Will Smith biztosan nem szerepel majd a filmben, hiszen annak idején se érdekelte a folytatás. A Warner azért döntött a reboot mellett, mert ráakadtak egy olyan forgatókönyvre, amit érdemesnek találtak az újrakezdéshez.

Gary Graham, egy manhattani Apple-bolt egyik eladójának került fel a szkriptje a Black List honlapjára, ahol évente összegyűjtik a legjobb, soha meg nem filmesített forgatókönyveket. Itt akadt rá a stúdió, majd gyorsan szerződtették is a projekthez. A Warner úgy jellemezte Graham forgatókönyvét, mintha az 1956-os Az üldözükből forgatnának sci-fit. 

A produceri csapat ugyanaz lesz, mint a 2007-es verziónál, aminek annak idején tervezték is a folytatását (pontosabban egy előtörténetet), de végül meghiúsult a projekt. A Legenda vagyok rebootja azért sem meglepő, mert a 150 millió dolláros költségvetésből készült film csak Amerikában 256 millió dollárt hozott, összesen pedig majdnem 600 milliót.