Index Vakbarát Hírportál

Obi-Wan Kenobi-spinoffokat tervez a Disney?

2014.10.07. 15:56

A mai Csillagok háborúja-pletykahalomból egy olyat kukáztunk ki, amit a közepesen megbízható Movieweb hozott le: úgy tűnik, a Disney újabb spinofftervvel kacérkodik, amit Obi-Wan Kenobi karaktere köré építenének fel, és nem is egy filmről beszélnek, hanem egyenesen egy trilógiáról.

Az eddig is világos volt, hogy a 2015-ben érkező hetedik filmet két további tuti követi a páratlan években, a párosakra pedig három spinoffot terveztek, hogy minden évben legyen egy milliárd dollárnál többet termelő, nem képregény alapú filmjük. A Movieweb a Cinelinxre hivatkozva azt írta, hogy ez a három spinoff továbbra is él, az egyiket Boba Fett, egy másikat pedig Han Solo köré írnának (a harmadikról nem tudni, az Index szerkesztősége leginkább a Cantina zenekar turnéfilmjét akarja látni), az Obi-Wan-filmek ezek mellé érkeznének majd, és a Sith-ek bosszúja és az erdeti Csillagok háborúja közötti időszakban játszódnának.

A pletyka szerint az egyik film a Tatooine-on játszódna, két másik meg valahol egy távoli galaxisban. Qui-Gon Jinn mellett a Star Wars: The Clone Wars című animációs sorozat karakterei is visszaköszönnének bennük, és Kenobi Klónháborús víg napjaira is visszaflashbackelnénk. Ha mindez igaz, Kenobit akár Ewan McGregor is eljátszhatná, jön bele a találgatásba a Movieweb, mi viszont itt abba is hagyjuk.

A fent látható poszter állítólag a forgatáson látható több helyen is, és arra figyelmeztet, hogy a stábtagok lesznek szívesek befogni a szájukat és nem szivárogtatni a sajtónak. Meg senkinek.