Index Vakbarát Hírportál

Hivatalosan erről fog szólni az új Fantasztikus négyes

2014.12.04. 10:54

A Rottentomatoes.com nevű kritikagyűjtő oldalon jelent meg a jövőre érkező Fantasztikus négyes-adaptáció hivatalos szinopszisa, azaz rövid történet-összefoglalója, ami alapján a sztori egészen messze merészkedik a klasszikus eredettörténettől. Íme:

A Fantasztikus négyes, egy kortárs újrafeldolgozása a Marvel eredeti és leghosszabb ideje futó szuperhős-történetének négy fiatal kívülállóról szól, akik egy alternatív és veszélyes univerzumba teleportálnak, ami meghökkentően megváltoztatja a fizikumukat. A csapat élete visszavonhatatlanul megváltozik, meg kell tanulniuk használni az ijesztő képességeiket, és együtt kell működniük, hogy megmentsék a Földet egy barátból lett ellenségtől.

Hűha. Az F4 első eredettörténete szerint ugye a Richards-család (Ben Grimm haverral kiegészülve) kijut az űrbe és ott mindenféle kozmikus sugarak érik őket és onnan jönnek a képességeik, namost a szinopszis – amit a Fox megerősített, hogy igen, tényleg ez lesz – pont ezt a két dolgot nem említi, mármint azt, hogy családról van szó és hogy kozmikus sugarakról.

A szakértő oldalak már megírták, hogy ez valójában közelebb áll az Ultimate Fantastic Four-történetvonalhoz, de azzal, hogy a szereposztást fiatalabb szereplők kapták, a sorozat legnagyobb gonosza, Fátum doktor nagy valószínűséggel egy hekker lesz, és hogy a Chronicle rendezője készíti, jobb, ha felkészülnek arra, hogy annyi köze lesz a képregényhez, mint mondjuk egy Jane Austen-könyvhöz.