Index Vakbarát Hírportál

Ez lesz az év, amikor mindenki összekeveri Adam Sandler és Tarantino filmjeit

2015.02.17. 09:46

Azt mi is megírtuk, hogy Adam Sandler mostantól nem a moziknak, hanem a netes tartalomszolgáltató Netflixnek fog filmeket készíteni, egészen pontosan négyet, amiből az egyik a Nevetséges hatos (The Ridiculous Six) címet kapta és igen, egy westernparódia lesz, ami főleg azért vicces, mert elvileg idén érkezik Tarantinótól a The Hateful Eight, vagyis a Gyűlöletes nyolcas.

De Adam Sandler filmjében sokkal nagyobb a dilifaktor, szerepelni fog benne Danny Trejo, Nick Nolte és a hírek szerint Vanilla Ice is, a főbb szerepeket pedig naná, hogy Adam Sandler, Rob Schneider, Taylor Lautner (igem az Alkonyat-széria bamba vérfarkasa), Luke Wilson és a frissen bejelentette Jorge Garcia is. Garcia leghíresebb szerepe még mindig a Lost, azután szerepelt J.J. Abrams azutáni sorozatában, az egy évadot megélt Alcatrazban, majd idén nálunk is fel fog tűnni a Bérhaverok című tahóvígjátékban.

A Nevetséges hatost most februárban kezdik el forgatni Új-Mexikóban. Még nem tudni, hogy a Netflix mikor akarja bemutatni.