Index Vakbarát Hírportál

Végre hivatalos: jön a Jégvarázs 2

2015.03.13. 08:42

Bár Elza eredeti hangja, Idina Menzel már decemberben kikotyogta, most már végre hivatalos: jön a két Oscar-díjjal jutalmazott, 1,3 milliárd dollárt kaszáló Jégvarázs folytatása, a Jégvarázs 2! A hírt John Lasseter, a Walt Disney és a Pixar Animation Studios vezető kreatív igazgatója, Bob Iger, a The Walt Disney Company főatyaúristene, és Josh Gad, a rajzfilm bumburnyák Olafjának eredeti hangja jelentették be egy sajtótájékoztatón.

A Jégvarázs 2 konkrét sztorijáról egyelőre semmit sem tudni, a stábról is csak annyit, hogy ezúttal is Jennifer Lee és Chris Buck lesznek a rendezők, a producer pedig az a Peter Del Vecho, aki 2014-ben hazavitte az Oscart a legjobb animációnak megválasztott Jégvarázsért.

Jégvarázs

A Disney egyébként több nagy horderejű bejelentést is tett a napokban: a Looper rendezője,  Rian Johnson  kapta meg a 2017-ben mozikba kerülő Star Wars VIII-at, jövőre pedig mozikba kerül az első önálló Csillagok háborúja-film, a Rouge One, amit a Godzilla-remake atyja Gareth Edwards egykori speciális effektes rendez majd . ( via Variety )