Index Vakbarát Hírportál

Vin Diesel Paul Walkerre emlékezve énekelt az MTV-díjátadón

2015.04.13. 11:45

Hiába harangoztak be az év bulijának, helyszíni tudósítónk szerint elég unalmas volt a Los Angelesben magyar idő szerint hajnalban megrendezett MTV Movie Awards díjátadó gála. Bár az est házigazdája, a veszélyesen nagyszájú komikusnak tartott Amy Schumer nem tudta eléggé feldobni a show-t, több sztár is hatalmas tapsot kapott a jellemzően 14-25-ös korosztályba tartozó nézőktől. Íme a legjobb pillanatok:

Vin Diesel ezúttal is a 2013-ban elhunyt barátjára és kollégájára, Paul Walkerre emlékezett: a gálán elénekelt pár sort abból a Wiz Khalifa-dalból, ami a Halálos iramban 7 legvégén is hallható volt.

A 24 éves Shailene Woodley négy Aranypopcorn-díjat kapott a gálán: ő lett Ansel Elgorttal a legszebb pár a Csillagainkban a hiba című filmből, de övé lett a legjobb csók és a legjobb női alakítás is (a többi díjazott listája itt olvasható). Megkapta a popkultúra úttörője címet is, amit zavarában egy szmóker poénnal reagált le (az angolban a trailblazer úttörőt, a blaze pedig a füvezést jelent):

Az MTV-díjátadó nem egy Oscar-gála, így szigorú dress code sem volt (kollégánk például Walking Dead-pólóban ülte végig). A 40 éves szűz, a Felkoppintva és a többi népszerű szexvígjáték pápája, Judd Apatow író-producer viszont nem igazán örült, amikor arra jött vissza a büféből, hogy egy chippendale táncos ült le a helyére:

Zac Efron és Dave Franco, akik a Rossz szomszédság című vígjátékért kapták meg a legjobb páros díját, Robert de Niro-hasonmásoknak öltöztek:

Ráadásul ilyeneket műveltek a színpadon:

Robert Downey Jr. pedig életműdíjat kapott a gálán, amit ráadásul a Bosszúállók csapatának többi tagja, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Chris Evans, Jeremy Renner és Mark Ruffalo adott át neki a színpadon. Még le is térdeltek a pár évtizeddel ezelőtt nem éppen keresztényi értékrendet élő színész előtt, íme: