Index Vakbarát Hírportál

Felkötheti a nadrágját a fiatal Peter Parker

2015.08.04. 12:02

Nem sok mindent lehet még tudni az érkező Amerika Kapitány: Polgárháború történetéről, de néhány információmorzsa már kiszivárgott. Az egyik ilyen, hogy Pókember végre fel fog tűnni a többi Bosszúálló mellett, de nem abban a szerepben, ami a Polgárháború képregény-verziójában jutott neki: akciózik majd, de közel sem lesz olyan ügyes és fürge harcos.

A Cinemablend azt írja, hogy Pókember összes jelenetét leforgatták már a közelgő filmből, és lesz benne egy jelentősebb csatája, ami állítólag nagyon viccesre sikerült, pedig a Polgárháború az eddig hallottak alapján pont egy komolyabb hangvételű Marvel-darabnak tűnik. Egyelőre még csak annyit tudni, hogy Pókember ellenfele egy meglehetősen különc személy lesz, úgyhogy lehet tippelni.

Peter Parkert most Tom Holland alakítja majd, így a karakter sokkal fiatalabb lesz, mint ezelőtt bármelyik Pókember filmben, ezért nagyon sok irányba fejlődhet története. Az eredettörténetet szerencsére nem mesélik el újra, de Peter Parkernek nem sok köze lesz még a szuperhős élethez, ahhoz pedig egyáltalán nincs hozzászokva, hogy különc, sötét alakok ellen harcoljon, valószínűleg éppen ez lesz a humorforrás. 

Az még nem derült ki, hogy Pókember a mozivásznon is lesz-e valaha Bosszúálló, vagy  csak egy-két csatába segít majd, az új, különálló Pókember-film valamikor 2017-ben érkezhet. 

Az Amerika Kapitány: Polgárháborút 2016. május 6-án mutatják be Amerikában.