Index Vakbarát Hírportál

Mindenki összefekszik mindenkivel

2015.08.27. 11:57

"Kislányként azt hallod, hogy majd megleled az igazit, de azt sosem mondják, hogy egy pinaszomorító bránerrel, amitől szexfüggő leszel" – hangzik el az elmés megállapítás Leslye Headland új filmjének előzetesében. Az amerikai rendezőnő a 2012-es Lánybúcsú után ugyanis ismét filmet dirigált, ami ráadásul nálunk már megint egy fölöslegesen jópofáskodó címet kapott: A (sz)ex az oka mindennek, így fut majd.

A történet szerint Lainey és Jake (azaz Alison Brie és Jason Sudeikis) együtt esnek át az ún. szexuális tűzkeresztségen, majd a szüzességük elvesztése után útjaik különválnak, mindenkinek kialakul a saját kis (szexuális) élete, a saját kis (szexuális) problémáival. Aztán egy szép napon újra összefutnak, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Meg közben másokhoz is persze, mert ebben a filmben tényleg nagyon sokat fognak szexelni, kapott is egy 16-os karikát.

Ilyeneket mondanak például benne:

Az idősebb nőket meg én tartom távol magamtól. Kúrjon a hóhér velük!

A filmhez most magyar nyelvű előzetes is készült (onnan idézgettem most én is). Egyelőre ezzel kell kihúzni a szeptember tizedikei bemutatóig.

A (sz)ex az oka mindennek (2015) magyar szinkronos előzetes

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport