Index Vakbarát Hírportál

Rihanna beszállt Luc Besson időgépébe

2015.10.28. 18:26

2017-re ígérik a Valerian and the City of a Thousand Planets című Luc Besson-film bemutatóját, aminek szereplőgárdájához most Rihanna is csatlakozott a Variety szerint. A Valerian and the City of a Thousand Planets egy kultikus francia science fiction képregénysorozatra alapul, a Valérian and Laureline-ra, és olyan később fontos filmes alkotásokat ihletett, mint a Star Wars, az Avatar vagy az Ötödik elem.

A képregény a 28. században játszódik abban az időszakban, amikor az emberiség felfedezi az idő- és űrutazást. A cselekmény egy ügynököt és társát követi végig időzónákon és galaxisokon át, főszerepbe egy Valérian nevű férfivel. Az évtizedekig tartó képregény 2010-ben ért véget.

Luc Besson rendező az Instagramon jelentette be, hogy Dane DeHaan (A csodálatos Pókember 2, Az erő krónikája), Clive Owen (Az ember gyermeke, A Bourne-rejtély) és Cara Delevingne (Papírvárosok, Pán, Suicide Squad) után Rihanna is csatlakozott a stábhoz, méghozzá színészként.

Nem ez lesz az első alkalom, hogy Rihanna mozifilmben játszik, de eddig főleg csak olyan borzalmakban volt látható, mint az Annie vagy a Csatahajó.

Valerian and the City of a Thousand Planets 2017-re kerül a mozikba és belső források szerint ez lesz Luc Besson eddigi karrierjének leglátványosabb, legepikusabb alkotása, amit már most januárban elkezdenek forgatni Franciaországban.