Index Vakbarát Hírportál

Charlie Sheennek két házát is el kell adnia

2015.11.18. 11:22

Jelenleg három ingatlant is birtokon az ötvenéves színész Charlie Sheen, Beverly Hills környékén, de a Variety szerint az a pletyka járja, hogy kettőtől most meg kell válnia. Nem baj, azért egy még marad neki.

A színész maga mondta el tegnap élő adásban, hogy HIV-pozitív, és ezt négy éve tudja, gyógyszerekkel azonban nagyon jól karbantartható a betegsége. Sheen ugyanakkor évekig dollármilliókat fizetett, hogy a titka ne derüljön ki. Azt is megjegyezte, hogy ezt a pénzt nem tőle, hanem öt gyerekétől és egy unokájától vették el olyanok, akikben megbízott.

Valószínűleg annyira eladósodott a zsarolásoktól, hogy most ingatlanait is le kell adnia. Sheennek jelenleg három elég nagy villája van, egy 600, egy 700 meg egy 900 négyzetméteres ingatlan. A hírek szerint a középsőt tartja majd meg, a két másiktól, ingatlanos leírások szerint egy spanyol és egy mediterrán stílusú villától megszabadul. A színész eddig is ebben a villában lakott, a másikat volt felesége, Denise Richards foglalta el, míg a harmadikat újították.

A kisebb villát 4,8 millió, a nagyobbat pedig majdnem 8 millió dollárért vette a színész.