Index Vakbarát Hírportál

Mundruczó új filmjéért a legnagyobb stúdiók vetélkednek

2016.04.14. 14:12

Mundruczó Kornél legújabb projektje egyre közelebb a megvalósuláshoz. Az amerikai Deadline nevű lap arról számolt be, hogy az MGM stúdió a legesélyesebb, hogy megszerezze a filmtervet. Nem ők az egyetlen érdeklődők, a készítőknek több, mint egy hetükbe került, amíg az összes potenciális partnerrel tudjanak találkozni.

A nagy felhajtás elsősorban annak szól, hogy Max Landis (Az erő krónikája) az egyik legfelkapottabb forgatókönyvíró jelenleg Hollywoodban, és már most az Oscar-díjat emlegetik a filmmel kapcsolatban. A költségvetés 40 millió dollár körül alakulhat, a legfontosabb szerepben Bradley Cooper lesz, aki egy mélytengeri küldetésre küldött űrhajóst fog alakítani. Ahogy az várható, nem megy majd simán, az eddig ismeretes részletek alapján pszichológiai és fizikai harcot is meg kell majd vívnia a tenger mélyén.

Mundruczó jelenleg a Felesleges ember című filmjén dolgozik, amire az Európa Tanácstól és a magyar filmalaptól is kapott pénzt. Ezután foghat majd bele a projektbe, ami ha tényleg jól sikerül, új kapukat nyithat a magyar rendező előtt.

Ne maradjon le semmiről!