Index Vakbarát Hírportál

Johnny Depp bizarr videóban kért elnézést a kutyacsempészős balhéért

2016.04.19. 07:05

Johnny Depp és ifjú felesége, Amber Heard videóüzenetben kértek bocsánatot az egész világtól, amiért tavaly becsempészték Ausztráliába Depp két kutyáját – írja a Guardian.

Depp és Amber Heard videón kért bocsánatot a kutyabalhé miatt

A két yorkshire terrier, Boo és Pistol azért hiányzott 2015-ben a sztárnak, mert az otthonától távol, az ausztrál tengerparton forgatta A Karib-tenger kalózai 5-öt. A repülőn magával vitt kutyákat viszont el elfelejtett bejelenteni az ebügyben igen szigorú ausztrál hatóságoknál. 

Az állatoknak ugyanis az ottani törvények szerint egy darabig karanténban kellett volna lenniük a repülőút után, hogy ne vigyenek be semmilyen lappangó betegséget az országba. Az ausztrál kormány ultimátumot adott Deppnek: vigye vissza az Egyesült Államokból titokban az országba hozott kutyáit, máskülönben mindkettőt elaltatják.

Depp ezután kitalálta, hogy a magánrepülőn magával vitt terriereket valójában nem is ő, hanem a felesége, Amber Heard vitte be Ausztráliába, aki ezért tavaly ősszel tíz év börtönt vagy 100 ezer ausztrál dollárnyi (azaz 21 millió forint) pénzbírságot is kaphatott volna.

Külön érdekesség, hogy az illegális bevándorló Boo és Pistol le sem bukott volna, ha nincs az a két túlbuzgó kutyakozmetikus, akik arról posztolgattak a céges Facebook-oldalukon, hogy milyen menő dolog Deppék ebeit fazonírozni.

Ez a videó Depp eddigi legjobb produkciója

A szívhez szóló bocsánatkérő videó hétfőn bukkant fel és söpört végig azonnal az interneten. A két sztár külön kihangsúlyozta, hogy Ausztrália mennyire csodálatos hely, és milyen fontos, hogy a természeti értékeit mindenki megóvja – például azzal, hogy nem visz be oda kutyát orvosi ellenőrzés nélkül, ahogy ők tették.

Természetesen a trollok azonnal rávetették magukat a furcsa fejet vágó Deppre és a pár nap múlva 30 éves színésznőre, és elöntötték a netet a bocsánatkérős Depp-mémek. Mint például ez a kamu werkvideó:

Vagy a Twitter-üzenetáradat, amely szerint a lejtőre került és egyre unalmasabb Depp élete alakítását nyújtotta a bocsánatkérős videón.