Index Vakbarát Hírportál

Adam Sandler megmondja, hogy kell hármasszexelni

2016.04.21. 16:25

Kijött a The Do-Over első trailere, ami május 27-én jelenik meg és a Netflix gyártja. A Netflix ugyebár négy filmre szerződött le a 20 éve ugyanazt a karaktert játszó színésszel, de a tavaly megjelent Ridiculous 6 annyira gyenge volt, hogy a legtöbben végleg eltemették Sandler karrierjét. A The Do-Over azonban egész jónak tűnik, David Spade játszik benne egy vesztes családapát, aki a nyomasztó hétköznapokat új életre cseréli Adam Sandler segítségével.

The Do-Over - Main Trailer - Netflix [HD]

Már az reménykeltő, hogy végre nem Sandler a szánalmas lúzer, illetve baromi érdekes lesz látni, hogy mit kezdenek a Netflix adta szabadsággal, hogy nyugodtan nyomhatnak akár korhatáros poénokat is.

A Ridiculous 6-et követő negatív véleménycunami ellenére a film 30 napon belül a Netflix történetének legnézettebbje lett, vagyis még mindig elég az embereknek, ha Adam Sandler szerepel valamiben, a többi már lényegtelen.

A The Do-Overt egyébként Steven Brill rendezi, akinek olyan mesterműveket köszönhetünk, mint a Sátánka vagy A kismenő. A trailer alapján ezeknél valamivel felnőttesebb lesz a téma, legalábbis erre utal, hogy Spade-nek és Luis Guzmannak a háttérből Sandler mondja meg, hogy miként is szokás hármasszexelni.

Ne maradjon le semmiről!