Index Vakbarát Hírportál

Joker barátnője saját filmjében zúzhat tovább

2016.05.17. 13:14

Margot Robbie, mikor megkapta Harley Quinn szerepét az Öngyilkos osztag című filmben, akkor fejest ugrott a képregényekbe, hogy minél többet megtudjon karakteréről. Az olvasás során a különböző női szuperhősök és gonosztevők annyira lenyűgözték, hogy saját filmötlettel fordult a Warner stúdióhoz és még írót is szerzett a projekthez. 

Egyelőre nagy a titkolózás és a forgatókönyvíróról is csak azt pletykálják, hogy nő lesz az illető. Harley Quinn, aki eredetileg Joker barátnőjeként és tettestársaként tűnt fel a képregényekben, mostanság már a DC egyik legnépszerűbb hősének számít. Az előzetesek alapján a rajongók jól fogadták a Robbie által eljátszott változatot, a film rá épülne, de manapság már egyetlen szuperhős nem elég egy képregény-adaptációba, ezért feltűnhet még Batgirl, Fekete Kanári és Vadásznő is. 

A Warner stúdió egyelőre nem kommentálta a The Holywood Reporter értesüléseit, de nem lenne meglepő, ha a DC-s univerzum női karaktereire nagyobb figyelmet fordítana, ugyanis ezen a téren könnyen köröket verhetnek a rivális Marvel-filmekre. Ők lesznek az elsők, aki bemutatnak egy női szuperhősről szóló filmet: 2017 nyarán érkezik Gal Gadot főszereplésével a Wonder Woman film. 

Ezek után nem meglepő, hogy az Öngyilkos osztagban bemutatkozó női szereplőkkel is újabb filmet, filmeket terveznek.

Ne maradjon le semmiről!