Index Vakbarát Hírportál

Robotokkal fog harcolni a főmutáns

wolverine.0.0.png
2016.05.25. 13:17

Ha minden igaz, Hugh Jackman a Farkas 3. után leteszi a pengéit, és örökre búcsút mond annak a szériának, ami 2000 óta az egyik legfőbb elfoglaltsága volt, és maga mögött hagyja az X-Men-világát.

Az utolsó részre kicsit belehúzott a Fox, legalábbis annyiban, hogy a valószínűleg a Deadpool sikerének hatására a film a korhatáros, R-besorolású lesz, úgyhogy végre tényleg majd vérengzeni láthatjuk Farkast úgy, ahogy a képregényben már megszokhattuk, de a vásznon valahogy sose engedték. Rengeteg színész már leokézta a szereplést, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant, és Eriq Lasalle is mind leigazoltak, bár azt nem tudni, hogy kiket fognak játszani.

Az viszont biztosnak tűnik, hogy kikkel fog szembeszegülni Farkas, illetve nevezzük végre nevén, Rozsomák: a Reavers nevű kiborgokkal, amiknek az egyetlen szerepük az, hogy mutánsokra vadásszanak. Kicsit hasonlóan, mint az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban a Sentinelek.  A Nerdist információi szerint azt sem tudni pontosan, hogy kik és mik gyártják ezeket a Reavereket, de valószínűleg hamarosan ki fog derülni ez-az, ugyanis jövő márciusban már érkezik is a film.

A Farkas harmadik részét James Mangold rendezi, aki az előző filmet is a különálló sorozatban.