Index Vakbarát Hírportál

DiCaprio elhozza a szomszédba Bono lányát

2016.07.18. 17:17

Horvátország történetének legnagyobb filmberuházását hozza el a szomszédba Leonardo DiCaprio: ő lesz a vezető producere a jövőre Dubrovnikban forgatandó Robin Hood: Kezdetek című filmnek, az Oscar-díjas Jamie Foxx-szal, Taron Egertonnal, és Eve Hewsonnal, azaz Bono lányával.

A Robin Hood: Origins (Robin Hood: Kezdetek) című filmet januárban és februárban forgatják majd a horvát városban, de várhatóan még 2017-ben a mozikba is kerül majd. A filmnek Leonardo DiCaprio lesz az executive producere, a rendező pedig az eddig nagyobbrészt nálunk nem túl ismert sorozatokat (valamint a Black Mirror híres-hírhedt disznós epizódját) rendező Otto Bathurst lesz. A produkciót a Lionsgate Films gondozza.

Robin Hoodot a Kingsman – A titkos szolgálat és az Eddie, a sas című filmek főszereplője, a walesi Taron Egerton alakítja majd, Kicsi John pedig az Oscar-díjas Jamie Foxx lesz. Mariont Eve Hewson ír színésznő, Bono lánya játssza, akit legutóbb a Kémek hídjában láttunk. A forgatókönyvet Joby Harold írja, aki korábban A holnap határa című film producere volt, íróként eddig csak a saját maga által rendezett Éberséget jegyezte.

Dubrovnikban az utóbbi időben több nagy produkciót is forgattak: az Adriai-tenger partján fekvő, a turisták körében is népszerű városban vették fel a Trónok harca és a Star Wars legutóbbi epizódjának számos jelenetét is.

Ne maradjon le semmiről!