Index Vakbarát Hírportál

Továbbterjedt Shannen Doherty mellrákja

2016.08.01. 19:17

Nem sokkal azután, hogy rákbetegsége miatt rövidre vágatta haját Shannen Doherty, a Bűbájos boszorkákból, a Beverly Hills 90210-ből és a Shop-Show-ból ismert színésznő megindító interjúban beszélt jelenlegi állapotáról.

"Mellrákom van, ami továbbterjedt a nyirokcsomóimra" – mondta a 45 éves színésznő az Entertainment Tonight című műsor vendégeként, és azt is hozzátette, hogy hamarosan sugárkezelésen, illetve kemoterápián is át fog esni. Doherty azt is megemlítette, hogy májusban sor került egyik melle műtéti eltávolítására is.

"Mindig az a legrémisztőbb, amit nem ismerünk. Vajon használni fog a kemoterápia? És a sugárkezelés?" – sorolta a betegségével kapcsolatos bizonytalanságokat Doherty, akinél tavaly márciusban diagnosztizálták a rákot, de csak hónapokkal később, 2015 szeptemberében beszélt róla először a nyilvánosság előtt, a People magazinnak.

Februárban már Dr. Oz műsorában mondta el, hogy nem tudja, mi lesz a melleivel. "Végtére is ezek csak mellek, nemde? Mármint szeretem őket, hiszen az enyémek és gyönyörűek, de inkább maradok életben, és öregszem meg így a férjemmel, mint hogy meghaljak". Doherty 2011-ben ment hozzá Kurt Iswarienko fotográfushoz. A férj korábban már beszélt arról, hogy a felesége betegsége csak megerősítette a házasságukat, és közelebb hozta őket egymáshoz.

A színésznő kb. két héttel ezelőtt vágatta le haját anyja, Rose, valamint modell barátnője, Anne Kortright-Shilsta társaságában (a férje éppen Mexikóban dolgozott), a drámai folyamatról pedig az Instagram-profilján közölt képeket, amelyek aztán hamar bejárták az internetet.

Ne maradjon le semmiről!