Index Vakbarát Hírportál

Már rendezője is van a harmadik Scarface-filmnek

2016.08.11. 16:52

Antoine Fuqua, a Kiképzés, és a hamarosan a mozikba kerülő Hét mesterlövés-újra rendezője akarja leforgatni a Sebhelyesarcú modern verzióját, írja a Deadline. A Universal hajlik is a dologra, amin nem nagyon csodálkozunk, hiszen Brian DePalma klasszikusát ha jól számoljuk, immáron 13. éve akarják folytatni vagy rebootolni. Az első Scarface-film 1932-ben került a mozikba, de mindenki az 1983-as verziót ismeri jobban, amiben Al Pacino alakította a főszerepet.

A Universal 2001-ben jelentette be, hogy Son of Tony (Tony fia) címmel folytatást terveznek a filmhez, amiben egy Cuban Link nevű énekes lett volna a címszereplő. Ebből aztán nem lett semmi, és egészen 2011-ig elő sem került a projekt. Ekkor már nem a folytatásról, hanem egy új megközelítésről volt szó, ami az eredeti filmből és a '83-as verzióból is merített volna. A rendezője David Yates lett volna, a forgatókönyvet David Ayerre bízták. 

Scarface - Say Hello To My Little Friend

A jelenlegi helyzet szerint a történetet Los Angelesbe tették át de az alapmotívum, azaz a senkiből nagymenővé váló erőszakos bűnöző története megmaradt. Ayer forgatókönyvét azóta átírták, Jonathan Herman és Paul Attanasio is hozzátette a saját ötleteit. Fuqua nagyon ért az ilyen sztorikhoz, nem csoda, hogy a Universal kiemelten kezeli a projektet. 

Ne maradjon le semmiről!