Index Vakbarát Hírportál

Brad Pitt nem bántotta fiát a repülőn

2016.11.10. 10:11

Eredmény nélkül lezárult a Brad Pitt ellen folytatott gyermekvédelmi vizsgálat, eszerint tehát a színész nem bántalmazta a fiát szeptemberben egy magánrepülőn. A médiában megjelent hírek szerinte ez volt a fő ok, amiért Angelina Jolie látszólag teljesen váratlanul beadta a válókeresetet a férje ellen kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

A vizsgálat a napokban eredménytelenül zárult, nem merült fel olyan bizonyíték, amely igazolta volna, hogy Pitt erőszakosan lépett fel fiával szemben - bár ezt nem a hatóság közölte, hanem a színészhez közel álló közelálló források.

A családvédelmi hivatal egyébként soha nem erősítette meg, hogy vizsgálatot folytattak volna Pitt ellen. A válófélben lévő sztárpár hétfőn hozta nyilvánosságra, hogy hat gyermekük egyelőre Angelina Jolie felügyelete alatt marad, és Pitt továbbra is "terápiás felügyelettel" látogathatja őket. Közben Pitt is bírósághoz fordult, és keresetében a gyerekeik közös felügyeletét kérvényezte. Jolie képviselője közölte, a színésznő megkönnyebbülve értesült arról, hogy a vizsgálat lezárult, és úgy véli, a hétfőn nyilvánosságra hozott megállapodás lehetővé teszi, hogy a gyerekek megnyugodjanak.

A két színész elvileg már korábban megállapodott egymással a gyerekek ideiglenes elhelyezéséről, Pitt azonban többször hangsúlyozta, hogy nem mond le a gyerekek felügyeletéről. Végleges megegyezés csak a válás lezárulásakor születik majd.

Ne maradjon le semmiről!