Index Vakbarát Hírportál

A pornópápa és Farkas Franciska együtt szállnának alá az alvilágba

Az Index olvasói között keresik a Ragadozók című websorozat szereplőit

2016.12.03. 19:41

Ahogy azt már megírtuk, Novák Erik, a Fekete leves és a Zuhanórepülés rendezője, a Nyócker egyik alkotója az Index olvasói között keresi új, a budapesti alvilág minden titkát nyíltan és szókimondóan bemutató websorozatához, a Ragadozókhoz a szereplőket és támogatókat. Aki játszana a sorozatban, annak csak egy maximum egyperces videót kell feltöltenie magáról egy regisztráció után a ragadozok.com-on

A pornós Kovi

Így tett már mások mellett Szabó Simon színész-rendező, a Megdönteni Hajnal Tímeát egyik főszereplője, Kovács „Kovi” István, a magyar pornófilmek legnagyobb részének veterán rendezője, Farkas Franciska, az Aranyélet egyik szereplője, a Viktória – A zürichi expressz főszereplője, vagy a rapper Curtis is.

Ragadozók! castingvideo

A fenti videóban Farkas Franciska mutatja meg, miért lenne alkalmas egy olyan figura eljátszására, aki otthonosan mozog az alvilágban, a nyolcadik kerületi éjszakában – Novák Erik rendező ugyanis ilyen jelentkezőket vár. Ez hozta lázba Majka legjobb haverját, Curtist is, aki szerint neki tökéletesen testhezálló lenne egy olyan szereplő, „aki szétlőnek az éjszakában egy kupiban vagy egy lebujban”.

Curtis casting

A hétperces részekből álló Ragadozók websorozat készítői viszont nemcsak színészeket keresnek: jól jön bármilyen segítség a pénzfelajánlásoktól kezdve azokig, akik a pakolásban, tárolásban vagy helyszínbiztosításban tudnának segíteni. „Három hét alatt több mint 330-an csatlakoztak a stábhoz a ragadozok.com oldalon, és vállaltak valamilyen segítséget a werkfotózástól a cipekedésig. A Facebook-oldalunkat több mint ezren követik, ahol naponta posztolunk információkat a sorozat készítésének történéseiről, osztunk meg castingvideókat – már több, mint 40-et –, és jelentkezünk be élő videóban például rádióinterjúról vagy stábgyűlésről” – mondta az Indexnek Alberti Tamás executive producer, hozzátéve, hogy a sorozat teaserét már 80 ezren nézték meg.

Ragadozók sorozat - teaser

A producer az anyagiakról azt mondta: „Már eddig is érkeztek támogatások a produkció paypal számlájára, de ezen a hétvégén elindul produceri rendszerünk is. Ötezer forint befizetésével virtual producer, tizenötezer forint befizetésével associate producer, harmincezer forintos vagy nagyobb támogatással key associate producer státuszt adunk. Az összes támogatónkat feltüntetjük honlapunkon, és a sorozat minden epizódjának stáblistájban is, legyen az bármilyen hosszú is. Producereinknek folyamatosan elérhetnek exkluzív tartalmakat, részt vehetnek majd forgatásokon, bejuthatnak a Ragadozók színésztalálkozóira.”

Ahol remélhetőleg ott lesz Szabó Simon is, aki castingvideójában rendesen kiosztotta Novák Erik rendezőt: „Én küldjek neked casting anyagot? Térjél már egy kicsit észhez! Nekem köszönheted, hogy egyáltalán ott vagy, ahol vagy!” 

SimonTheKing

Az executive producer vezetésével már zajlanak az egyeztetések és szerződéskötések a kiemelt támogatókkal, szponzorokkal. A stáb Novák Erik rendező és Baráth Gyula forgatókönyvíró vezetésével rendszeres stábtalálkozókat tart – így például VIP asztallal ott lesznek december 17-én a 25. Harcosok Klubja versenyen Kecskeméten.

A színésznek jelentkezők videói közül Novák Erikék is összevágták a kedvenc mondataikat és rögtönzött jeleneteiket egy háromperces videóba. Novák Erik korábbi, Fekete leves című filmjét pedig ingyen meg lehet nézni az Indafilmen ide kattintva. Ugyanitt elérhető a Nyócker 8D is, Gauder Áron és Novák Erik filmje is, amelyet 2005-ben Európa legjobb animációjának választottak.

Ragadozók casting

Ne maradjon le semmiről!