Index Vakbarát Hírportál

A foci még a templomnál is fontosabb

2016.12.14. 08:30

Tavaly kezdték forgatni a tévés M. Kiss Csaba roma focistás filmjét, a 360 millió forintos filmalapos támogatásból készült Braziloknak itt is van az első előzetese.  

A fim a történet szerint Acsán játszódik, ahol az új, fiatal plébános elintézi a polgármesternél, hogy a romák Brazilok nevű csapata is elindulhasson a falubajnokságon. A filmet barlanglakásokban forgatták, a forgatásról mi is készítettünk egy videót, már akkor látszott, hogy ez egy jó hangulatú alkotás lesz.

A film rendezője M. Kiss Csaba és Rohonyi Gábor, aki a 2007-es Konyecet rendezte. A filmben Dobó Kata mellett több ismert színész is játszik, többek között Bánki Gergő, Fekete Ernő, Schmied Zoltán, Kaszás Gergő, Schell Judit Rezes Judit és Gryllus Dorka. De feltűnik az előzetesben az egykori Megasztár-énekes, Gáspár Lacit is, aki saját magát alakítja a filmben, illetve Farkas Franciska is, aki a  Viktória – A zürichi expressz című filmmel lett ismert és az Aranyélet második évadában is játszik.

Brazilok (2017) magyar vígjáték - vidéki foci

Az első előzetes a sztoriból nem fed fel sokat, de azt látni lehet, hogy egy vidám, zenés film lesz a Brazilok, középpontban természetesen a focival, ami mindig mindenkit érdekel. A tét a legjobb négy közé jutás.