Index Vakbarát Hírportál

Digitálisan támasztanák fel Carrie Fishert

2017.01.13. 17:36

Digitálisan támasztaná fel Carrie Fishert a Disney, állítja a BBC, ami szerint a stúdió máris tárgyal Fisher képviselőivel, hogy milyen formában lenne ez megvalósítható. "Ugyan Fisher már nincs velünk, de ez nem lehet akadálya annak hogy fontos szereplője legyen a következő Star Wars epizódoknak" - mondta Kristy Wark a BBC Newsnight című tévé műsorában.

Volt már egyébként erre példa, Peter Cushingot huszonkét évvel a halála után digitális trükk segítségével keltették életre a Zsivány Egyes-ben. Azon is többen felháborodtak egyébként, de most még nagyobb a zúgolódás, a rajongók szerint egyáltalán nem etikus feltámasztani valakit a halála után, hiszen őt már nem lehet megkérdezni arról, hogy akarja-e.

A Disney viszont már a Star Wars kilencedik részére is leszerződtette Carrie Fishert, így valószínűleg elég nagy szerepet szántak neki a folytatásban.

Fisher december 23-án, egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőgépen szívinfarktust kapott, és bár egy ott tartózkodó orvos újraélesztette, négy nap múlva   a kórházban meghalt.

Ne maradjon le semmiről!