Index Vakbarát Hírportál

Matthew McConaughey bízott benne, hogy Trump nem tartja be az ígéreteit

2017.02.03. 00:05

Matthew McConaughey, mikor legújabb filmjét, az Aranyat népszerűsítette Angliában, a BBC egyik riporterétől megkapta a kérdést, hogy mit gondol Trumpról. A válasza pedig most került a nyilvánosság elé és elég nagy port kavart, pedig még az új elnök beiktatása előtt készült, amikor nem volt biztos, hogy tényleg betartja az ígéreteit.

A riporter eleve úgy tette fel a kérdést, hogy az Angliába látogató színészek mindig igyekeznek elmondani a negatív véleményüket Trumpról, viszont felveti, hogy nem jött-e el az ideje annak, hogy megváltozzon Hollywood a hozzáállása az új elnökkel szemben.

Erre feleli azt  McConaughey, hogy soha nem volt még ilyen mozgalmas egy új elnök beiktatása, de mostantól a legnagyobb ellenzőinek is azon kell dolgozniuk, hogy minél konstruktívabban álljanak Trumphoz, hiszen az elkövetkező négy évben ő lesz az elnök. A legnagyobb port az a mondata kavarta, miszerint ideje mindenkinek jobban azonosulnia az új elnökkel.

Miután körbefutott a videó körbefutott a teljes interneten és mindenki megírta, hogy McConaughey arra bíztatja az embereket, hogy támogassák Trumpot, derült csak ki, hogy a felvétel még azelőtt készült, hogy jöttek volna kézzel fogható, a botrányosabbnál botrányosabb intézkedések. A válaszában azt is megjegyzi a színész, hogy nem tudjuk, hogy mit fog csinálni ahhoz képest, amit korábban mondott. Azóta viszont kiderült, hogy Trump nagyon is komolyan gondolt minden egyes kampányban megfogalmazott állítást, így pedig nem veszi túl jól ki magát az egyre inkább Trump-ellenes Hollywoodban az interjú.

McConaughey felesége ráadásul egy brazil bevándorló, aki 2015-ben kapta meg az amerikai állampolgárságot, úgyhogy ezek után meglepő lenne, ha nem érintenék érzékenyen Trump intézkedései és bevándorlóellenes retorikája.

Mindenesetre a színész képviselői azt nem mondták, hogy McConaughey véleménye megváltozott, csak azt, hogy a felvétel még tavaly készült.

Ne maradjon le semmiről!