Index Vakbarát Hírportál

Shyamalan elkészíti a Széttörve folytatását

2017.02.06. 14:19

M. Night Shyamalan nem árulta el, miről fog szólni a második rész, de aki látta a filmet, úgyis tudja.

M. Night Shyamalan, az amerikai mozikban és itthon is nagyon nagy sikerrel futó Széttörve című pszichothriller rendezője a Twitteren jelentette be, hogy folytatja a filmet.

„Már van egy 11 oldalas vázlatom a következő filmemről. Nem mondhatom el, hogy mi az, de ha láttátok a Széttörvé-t...” – írta a rendező a Twitteren.

A Széttörve főszereplője egy olyan ember, akinek 23 személyisége van. A film a bemutatása óta eltelt csaknem három hét alatt Észak-Amerikában 98,7 millió dollárt (28 milliárd forintot) keresett a mozikban. Magyarországon bemutatása hetében és a következő héten is vezette a mozis nézettségi toplistát, egy héttel ezelőttig 123 millió forintért váltottak rá jegyet a hazai nézők. Az Index kritikusa szerint bár a főszerepet játszó James McAvoy nagyon jó, a Széttörve filmnek legfeljebb közepes.

Bár hivatalosan nem jelentették be a film folytatását, a Pittsburghben élő filmes nyilatkozataiból kiderült, hogy eleve egymáshoz kapcsolódó történetű produkciókban, esetleg filmsorozatban gondolkodott, így fogott bele a Széttörve megírásába is – írja a Variety.

Shyamalan korábban elmondta, hogy a Széttörve című filmet A sebezhetetlen című, 2000-ben bemutatott filmje folytatásának tekintette. Meg is jelenik benne A sebezhetetlen sztárja, Bruce Willis, aki ezúttal saját magát alakítja.

Ne maradjon le semmiről!