Index Vakbarát Hírportál

Alakul a Tim Burton-féle Dumbo szereposztása

2017.03.08. 13:48 Módosítva: 2017.03.08. 13:49

Eva Greent szánja a Disney a nagy élőszereplős ámokfutásuk egyik filmjének női főszerepére, írja a Variety. Green állítólag már le is tárgyalni a stúdióval, hogy szerepelhessen a Timb Burton-féle Dumbo élőszereplős változatában. Ja, amúgy az megvolt, hogy Tim Burton élőszereplős filmet csinál a Dumbóból?

Ha valaki azt hitte, hogy A szépség és a szörnyeteg, a Hófehérke vagy a Dzsungel könyve még csak a kezdet, az nézzen rá erre a listára és hívjon fel egy régi barátot, akivel évek óta nem beszélt. A Disney ugyanis annyira komolyan gondolja, hogy élőszereplőssé teszik az összes klasszikus meséjüket, hogy képesek voltak Tim Burtont (miért?) felkérni a Dumbo-remake rendezésére. Azt nem tudni, hogy Burton hogyan csinál majd ebből is valami elvont, sötét, feleslegesen edgy átdolgozást, de azt már lehet tudni, hogy félig élőszereplős, félig animált lesz a film.

A Hollywood Reporter szerint az új változat igyekszik jobban kibontani a történet cirkuszi részét. A négy főszereplő mind a cirkuszban dolgozik majd, Green egy artistát alakít, a főellenség pedig a cirkusz tulajdonosa lesz. Dumbót természetesen számítógéppel keltik majd életre. A férfi főszerepre korábban keresték Will Smith-t és Chris Pine-t is, de nem sikerült velük megegyezni.

Ne maradjon le semmiről!