Index Vakbarát Hírportál

Stallone nélkül készül a következő Expendables

2017.04.03. 11:12

Otthagyta a negyedik Expendables-filmet Sylvester Stallone, írja a Deadline. A döntés nem csak azért meglepő, mert a filmsorozat Stallone szívügye, hanem az állítólagos fizetése miatt is. A hírek szerint ugyanis 20 millió dollárt kapott volna előre az Expendables 4-ért, de annyira összeveszett a gyártóval, hogy inkább kiszállt.

A hírek szerint Stallone nem tudott megegyezni az új rendező személyéről, a forgatókönyvről és olyan dolgokról sem, hogy milyen cég csinálja a film vizuális effektjeit. Utóbbi azért érdekes, mert eddig az a bulgáriai Nu Boyana csinálta a digitális utómunka egy részét, ami az Expendables 4-et készítő Nu Image/Millenium nevű cég vezetőjének, Avi Lernernek a tulajdona, akivel Stallone elvesztette most a vitát.

Több forrás is azt mondja, hogy a Creed óta Stallone nem akar gagyit csinálni, és félt attól, hogy az Expendables 4 ebbe a hibába esik. Lerner a Deadline-nak elmondta, hogy a dolgok 95 százalékában egyetértenek, de valóban van pár olyan elem, amiben nem egyezik a véleményük. Szerinte egyébként még nem lefutott, hogy Stallonéval készül a folytatás.

Ne maradjon le semmiről!