Index Vakbarát Hírportál

Tom Cruise halott, de egyáltalán nem élvezi

2017.04.03. 16:30

Óriási tervei vannak a Universalnak a saját kis szörnyes világával, aminek első fejezete a Múmia-franchise felélesztése. Ebben óriási segítségükre lesz Tom Cruise, aki kiganéz a föld alól valami régi sírhelyet, feléleszti vele a Múmiát, majd meghal, hogy aztán ismét feléledjen. Vagy más sorrendben, az új trailerből nem derül ki egyértelműen.

Az viszont valószínűleg kiderül, hogy miként lett múmia az egyiptomi hercegnőt játszó Sofia Boutellából, hogy aztán Russell Crowe mondja ki elhalt hangon, hogy addig nem nyugszik, amíg saját képére nem formálja a világot. A trailer alapján nehéz eldönteni, hogy a Múmia horror-, akció-, kaland- vagy katasztrófafilm lesz, de leginkább mind egyszerre. Ja, és közben szól a Paint It Black a Rolling Stonestól.

The Mummy - Official Trailer #2 [HD]

A múmia június elején érkezik a mozikba, és ha minden jól megy, a következő években egy rakás másik szörnyfilm követi, hogy aztán a Bosszúállókhoz hasonlóan összeálljanak egy nagy csapattá. Persze ez attól függ, hogy mekkora siker lesz az új Múmia-film.

Ne maradjon le semmiről!