Index Vakbarát Hírportál

Ez a magyar bankrabló csak jókor volt jó helyen

2017.11.17. 05:01

Az év egyik legjobban várt magyar filmje A Viszkis, Ambrus Attila, a viszkis rabló élettörténete. A sztorit már 15 évvel ezelőtt is meg akarták filmesíteni, de csak mostanra készülhetett el Antal Nimród (Kontroll, Elhagyott szoba, Ragadozók) egymilliárd forintos filmje. Hogy hogyan készült el a film, ami a készítők ígérete szerint izgalmas autós üldözéseket, rablásokat, és Ambrus erdélyi gyerekkorát is bemutatja, most kiderül. Csak az Indexen látható az a werkfilm, amiben a film alkotói mesélnek A viszkis forgatásáról, és bele is nézhetünk a legizgalmasabb jelenetekbe.

A film főszereplői Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Klem Viktor és Gazsó György lesznek. De kapott egy kis szerepet a viszkis rabló maga, vagyis Ambrus Attila is, aki a werkfilmben is megszólal. A forgatókönyv szintén Antal Nimród munkája, a zenét Yonderboi írta. A viszkist 2017. november 23-án mutatják be a mozik.

Aki még többet szeretne A viszkisről olvasni, itt megteheti: az első sajtótájékoztató után a forgatásra is elmentünk, az első jelenetfotókból pedig galériát közöltünk.

Ne maradjon le semmiről!