Index Vakbarát Hírportál

Paul Walkerre emlékeztek a Halálos iramban sztárjai

2017.12.01. 16:13

Csütörtökön volt négy éve annak, hogy Paul Walker, a Halálos iramban-filmek sztárja egy autóbalesetben életét vesztette. Az évforduló alkalmából a 40 éves korában elhunyt színészről több olyan kollégája – Vin Diesel, Jordana Brewster és Tyrese Gibson – is megemlékezett, akivel együtt dolgozott.

Vin Diesel például egy közös képet tett közzé az Instagramon, amelyen egy szöveg is olvasható. Ezen az áll, hogy mindegy, merre jár most éppen a Brian O'Conner szerepében megismert Walker, örökre családtag fog maradni.

Jordana Brewster szintén megosztott egy képet a filmbeli partneréről, később pedig egy unásig használt Maya Angelou-idézetet is posztolt. ("Az emberek elfelejtik, amit mondasz, és elfelejtik, amit teszel. Az egyetlen dolog, amire emlékezni fognak, az, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük.") Az idézet alá azt írta, ez a bölcselet Walkerre fokozottan igaz, minden nap szereti és hiányolja őt.

Tyrese Gibson (a Halálos iramban-filmek Romanje) Vin Dieselhez hasonlóan közös képekkel emlékezett Walkerre, amit azzal kommentált: "A szívem mélyén tudom, hogy még mindig velünk vagy."

Mint októberben írtuk, a Porsche peren kívül megállapodott a 2013-ban elhunyt a Halálos iramban-filmekből ismert Paul Walker lányával, Meadow Walkerrel, aki 16 éves korában perelte be az autógyárat, mivel állítása szerint a sportkocsinak több hibája is volt, az apja pedig azért égett halálra a roncsban, mert nem tudta magát kiszabadítani a biztonsági öve fogságából.

Ne maradjon le semmiről!