Index Vakbarát Hírportál

Háborúra készül a Fekete párduc

2018.01.09. 11:27

"Azt akarod nekem mondani, hogy egy harmadik világból származó király egy golyóálló macskajelmezben randalírozik?" - ezt a kérdést teszi fel Martin Freeman karaktere a Fekete párduc utolsó előzetesében. 

A 90 másodperces videó apropója, hogy most indult az Egyesült Államokban a jegyelővétel a filmre. Itthon alig egy hónap múlva, február 12-én lehet majd megnézni néhány nappal az amerikai premier előtt. A Marvel filmes univerzumának legújabb filmjét Ryan Coogler rendezi, Chadwick Bosemannel a főszerepben, aki az Amerika Kapitány: Polgárháborúban tűnt fel először.

A legújabb trailer kevés igazán új felvételt tartalmaz a korábbiakhoz képest, de a kísérő zeneként hallható remek Kendrick Lamar szám miatt így is érdemes megnézni, illetve néhány új pillanatot azért el lehet csípni Angela Bassett, Forest Whitaker és Michael B. Jordan karaktereivel kapcsolatban.

A film története az afrikai Wakandában játszódik majd, amit igyekeznek elrejteni a világ elől, az értékes vibránium lelőhelyek miatt. Az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után tér haza T’Challa, a király, akit számos konfliktus vár otthon, amik nemcsak az országát, de az egész bolygót veszélybe sodorhatják.

Ne maradjon le semmiről!