Index Vakbarát Hírportál

Szomorú Venom lett Tom Hardy

2018.02.08. 15:23

Kijött az első előzetes (pontosabban ez még csak teaser trailer) a Venomhoz, amit magyar szinkronnal először itt az Indexen lehet megnézni. A filmben Tom Hardy alakítja Pókember egyik legrégebbi és legismertebb ellenségét, Venomot, vagyis Eddie Brockot. A film az 1993-ban kiadott, hatrészes Venom: Lethal Protector című képregénysorozaton alapul. Ebben Venom békét köt Pókemberrel, visszaköltözik San Fransiscoba és igyekszik betartani az alkut. Csakhogy a körülmények közbeszólnak, Venom egyik áldozatának apja vadászik rá. Ahogy egy Life Foundation nevű cég is, akik Venomhoz hasonló lényeket szeretnének létrehozni.  

Na ebből szinte semmi nem derül ki az előzetesből, amiben Venom arról beszél, hogy mindenkit kínoz valami, vagy egy szakítás vagy egy baleset emléke. Ezek pedig örökre meg tudják változtatni az embert. Amit a másfél percből még megtudunk az az, hogy egy eredettörténettel állunk szemben, amiből kiderül, hogy lett Eddie Brock újságíróból a gonosz Venom. Ő a szuperhősök ellen (de párral közösen) dolgozik, egyébként pedig egy földönkívüli szimbióta, ami az ember gazdatesthez kapcsolódva éldegél szuperképességekkel persze. Bár ő Pókember fő ellensége, ebben a Marvel-Sony-filmben Pókember nem szerepel.

Hardy partnere a négyszeres Oscar-jelölt Michelle Williams lesz, aki egy ügyésznőt játszik. A  filmet Ruben Fleischer rendezi, aki például a Zombielandet is, a forgatókönyvet pedig Scott Rosenberg (Tolvajtempó, Con Air, Pop, csajok satöbbi) és Jeff Pinkner (A Setét Torony, A csodálatos Pókember 2.) írta.  

A film magyar premierje október 4-én lesz. 

Ne maradjon le semmiről!