Index Vakbarát Hírportál

Az albínó gorillával barátkozó Dwayne Johnson lesz a tavasz sztárja

2018.02.14. 14:07

Tessék, most mondom, a tavaszi bemutatók közül, tehát a május 25-tel már nyárinak számító Solót nem számolva, a Rampage: Tombolás című totális elmebetegség fogja keresni a legtöbb pénzt. Jó, nem volt nehéz megtippelni, ebben is pont úgy Dwayne Johnson a főszereplő, mint a bemutató után negyedik hétben Az utolsó Jediket lenyomó Jumanji 2-ben. A Rampage: Tombolásban a Szikla néven ismert egykori pankrátor egy zoológust alakít (izmosat), akinek a legjobb haverja egy albínó gorilla, Gyurika, aki kifejezetten jó arcnak tűnik egészen addig, míg meg nem nő kurva nagyra, és el nem kezdi lebontani San Diegót. Így: 

Persze nem magától ilyen, Gonosz Emberek (Malin Akerman és Jeffrey Dean Morgan) kísérleteznek valami izével, amitől az állatok nagyon nagyra nőnek (lásd még krokodil, farkas) és repülni tudnak (farkas), és ki kell őket nyírni, mert, lásd cím, TOMBOLNAK. Az alapja egy videójáték, értelme nincs, van benne kismillió nagyon viccesnek szánt beszólás és sajnos rémesen ótvar CGI, de nem baj, mert a Sziklának lassan bármit megbocsájtunk. Hazai bemutató: április 12. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?