Index Vakbarát Hírportál

Nem lesz Transformers 6

2018.02.19. 09:05

Nem hát, mert a Transformers 5, azaz Az utolsó lovag alcímű legutóbbi kiadás, amiben a bazinagy robotok Artúr király szekérkaravánjából alakultak át, izé, bazinagy robottá, nem hozott annyit a konyhára. hogy legyen. És a Paramount a jogtulajdonos Hasbróval együtt most átgondolja a franchise jövőjét. Mert, spoiler,

ettől még lesznek Transformers-filmek, hát hogy a viharba' ne lennének.

Az ötödik film bukása persze relatív, 600 millió dolláros bevétel az relatíve nem rossz, még úgysem, hogy 217 millióba került és marketingre is elvertek vagy 100 milliót, de ha a többi filmhez hasonlítjuk, akkor elég gyászos eredmény: az első film 700, a második 800 millió felett hozott, a 3. és 4. meg egymilliárd dollárnál is többet.

A Paramount egy teljesen új csapat kezébe adja a frachise sorsát azaz a hamarosan mozikba kerülő Űrdongó-eredettörténet lehet az utolsó, amihez Michael Baynek és kreatív stábjának köze van, ami egyébként jó hír, akárhogy is nézzük. A hírt az egyik játékváráson jelentette meg egyébként a Hasbro, és azt is megerősítették, hogy a 2019-re már bejelentett Transformers 6-ot el kell felejteni, az új csapás igencsak reboot lesz, az első filmje 2021 előtt nem kerül moziba.

Ne maradjon le semmiről!