Index Vakbarát Hírportál

Kylo Ren hazudott Reynek a szüleiről?

2018.04.05. 10:46

JJ Abrams a Star Wars: Az ébredő erő és a következő, szám szerint kilencedik Star Wars-film rendezője más, jelentősebb szerepet szánt Rey szüleinek, mint ami végül a Star Wars: Az utolsó Jedikből kiderült róluk. Mindezt pedig nem más, mint Simon Pegg állítja, aki Az ébredő erőben Unkar Plutt volt. Pegg, akit a Mission: Impossible-filmekből is ismerhetünk, a Happy Sad Confused podcast vendége volt, és ott mesélt egy kicsit a Star Warsról.

Eszerint őt is nagyon meglepte, amikor kiderült, hogy a kilencedik epizódra visszatér a forgatókönyvírói-rendezői székbe JJ Abrams. (Előtte úgy volt, hogy a Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow készítheti a következő Star Wars-filmet, de őt tavaly ősszel menesztették. Ezután jelentették be, hogy Abrams visszatérhet a sorozatba.) Ennek fényében különösen érdekes, hogy Abrams nem azt a sorsot szánta Rey sokat keresett szüleinek, ami végül a Rian Johnson rendezte Az utolsó Jedikben kiderült róluk, vagyis hogy senkik voltak, akiknek az ég világon semmi köze a Jedikhez. Pegg ugyanis megemlít egy szóbeszédet, miszerint Rey vérvonala jelentősebb lett volna eredetileg. 

J.J. Abrams még februárban, Stephen Colbert műsorában jelentette be, hogy már készen van a 2019 december közepére várható, egyelőre cím nélküli, kilencedik Star Wars-epizód forgatókönyve. Közösen írta  Chris Terrióval, aki Az Argo-akció című Ben Affleck-film forgatókönyvét készítette, és rögtön meg is kapta érte a legjobb adaptált forgatókönyv Oscar-díját. Így egyelőre csak ők tudják, hogy kiderül-e még valami Rey szüleiről Abrams eredeti elképzeléseinek megfelelően (esetleg Kylo Ren hazudott erről a lánynak?), vagy belenyugodtak abba, hogy ez a szál így alakult. Esetleg még Simon Pegg tudhat valamit a dolgokról, mert a jelek szerint nagyon jól értesült.

Ne maradjon le semmiről!