Index Vakbarát Hírportál

Bajszos gonosztevő lett James Francoból

2018.04.27. 13:47

Néhány napja írtuk azt James Francoval kapcsolatban, hogy hiába keveredett ő is zaklatási botrányba, úgy tűnik az ő karrierjét ez nem teszi tönkre. Ennek legújabb példája a Kin című film, amit az Egyesült Államokban idén augusztusban mutatnak be, amiben Franco lesz a főgonosz. A kétperces trailerből kiderül, hogy mire lehet számítani.

 

A Kin alapja egy rövidfilm, a Bag Man, amit 2015-ben mutattak be a SXSW nevű amerikai fesztiválon. Ennek a történetéből kiindulva készítette el a film forgatókönyvét Daniel Casey. A történet egy Eli  (Myles Truitt)  nevű fiúról szól, aki egy alternatív jövőben él édesapjával (Dennis Quaid). Az eseményeket a börtönből épp kikerülő bátyja  (Jack Reynor)  indítja be, aki nem kezdhet új életet, mert amint szabadlábra kerül megjelenik nála egy gonosztevő  (James Franco) , aki be akarja hajtani a tartozását. Ezt követően nemcsak előle, de a kormány és rejtélyes földönkívüliek elől is menekülniük kell, de szerencséjükre rátalálnak egy különösen erős fegyverre.

A Kint az amerikai mozik augusztus 31-én mutatják be. Ha csak abból indulunk ki, hogy az utóbbi időben több kisebb sci-fi is elhasalt a mozipénztáraknál, vagy eleve inkább be sem merték őket mutatni moziban, nem lesz könnyű dolga a bevételi versenyben. Egyelőre nem tudjuk, hogy itthon tervezik-e bemutatni és ha igen, akkor mikor.

Ne maradjon le semmiről!