Index Vakbarát Hírportál

Mégis lesz Bad Boys 3

8961movie2
2018.05.10. 11:59

Ne igazán számítson senki a Bad Boys 3-ra, írtuk tavaly nyáron, mert akkor úgy tűnt, hogy a projekt sokadszorra is kútba esett. Most mégis kitűzték (újra, ki tudja, hogy hányadszor) a premierdátumot: a harmadik részt 2020. január 17-én, a Martin Luther King-napon, 25 évvel az első rész bemutatása után fogják moziba küldeni, írja a Deadline. Ez kisebb csoda annak fényében, hogy nemrég még az egyik főszereplő, Martin Lawrence is arról beszélt, hogy nem fűz már nagy reményeket ehhez a projekthez.

A gyártó Sony friss bejelentése szerint nemcsak a premierdátum, hanem a film rendezői is megvannak. Az Adil El Arbi – Bilall Fallah rendezőpárost szerződtették, akik olyan filmeket csináltak közösen, mint az Image vagy a fesztiválokon nagy sikert aratott Fekete. Emellett állítólag ők csinálják majd a készülő Beverly  Hills-i zsaru 4-et is. Utóbbi mögött producerként ugyanúgy Jerry Bruckheimer áll, ahogy a Bad Boys 3 mögött is. Korábban az első két részt rendező Michael Bay, majd Joe Carnahan (Füstölgő ászok) is otthagyta a filmet.

Az is biztos, hogy mindkét főszereplő, vagyis Will Smith és Martin Lawrence is visszatér a folytatásban. Az első két Bad Boys-film, vagyis az 1995-ös Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? és a 2003-as Bad Boys - Már megint a rosszfiúk összesen 414,7 millió dollárt hoztak a Sonynak, így érthető, hogy a kiszálló rendezők és más nehézségek ellenére is erőltetik a folytatást. 

Ne maradjon le semmiről!