Index Vakbarát Hírportál

Budapesten forgatták volna, de lefújták az új A holló-filmet

2018.06.01. 10:07

Néhány héttel a budapesti forgatás kezdete előtt megint elhasalt A holló című kilencvenes évekbeli klasszikus remake-je. A Deadline írta meg elsőként, hogy értesüléseik szerint a főszerepet játszó Jason Momoa, valamint a rendező, Corin Hardy is kiszállt a projektből.

A hírt nem sokkal később Jason Momoa is megerősítette az Instagramon, a fotó leírásában pedig elnézést kért a projekt kudarca miatt. "Nyolc évet vártam erre az álomszerepre. Sajnos úgy tűnik, hogy újabb nyolcat kell várnom" – írta a poszt szövegében, amiben többször is elhangzik, hogy mennyire imádja Corin Hardyt.

Momoa a fotó alatt bocsánatot kért A holló képregények alkotójától, James O’Barrtól (aki annak idején a barátnője halála miatt temetkezett a munkába), valamint a rajongóktól is, akiknek esetleg csalódást okozott. A színész jelezte: ő készen áll, ha a projekt is készen áll, A holló remake-je azonban többet érdemel. (A Deadline cikke kreatív és pénzügyi összeférhetetlenségeket emleget.)

A film már hosszú ideje készül, ezalatt több rendezőt és főszereplőt is elvesztett a projekt, a Trónok harcából és Az Igazság Ligájából ismert színész előtt olyanok vállalták volna a halálból visszatérő Eric Draven szerepét, mint Luke Evans (A szépség és a szörnyeteg, Az ismeretlen Drakula) és Jack Huston (Öld meg kedveseid és a 2016-os Ben-Hur).

A holló korhatárosnak szánt remake-jét 2019. októberében mutatták volna be a mozikban, de azzal, hogy a film újra rendező és főszereplő nélkül maradt, ebből már valószínűleg nem lesz semmi.

Ne maradjon le semmiről!